Despre noi

Bine ați venit la Pensiunea Doina

Căutați Maramureșul plăcut, simplu, discret, înnobilat de natura și oamenii locului? 
Pensiunea Doina e mereu pregătită pentru oaspeți. Vă așteptăm cu drag într-un colț de Maramureș nealterat, pe care îl veți experimenta pentru bucuria sufletului dumneavoastră.


Pensiunea Doina

La 9 km de Sighetu Marmaţiei, într-o zonă numită – nu de puţine ori – „de vis” se află o pensiune, compusă din două imobile distincte ce poartă (pre)numele proprietarei locaţiei: Doina I şi Doina II.

Pensiunea DOINA…este acea fărâmă de Maramureş pe care o mai poţi descoperi nu în poveştile locului ci într-o zonă ce-şi conservă tradiţiile prin efortul localnicilor ce practică din plăcere turismul rural, fără să-şi permită…„inovaţii” moderniste…


 

Delicioasele mâncăruri tradiţionale maramureşene au fost apreciate şi de marele gastronom Radu Anton Roman, care a poposit la Doina şi tare greu s-a dezlipit de faimoasele ei plăcinte, balmosul ciobănesc la ciaun, de mămăliguţa în pături cu jumări şi brânză, de păstrăvul la grătar şi de fragii cu smântână.

Nu veţi uita gustul supei de ciuperci de pădure, supei de usturoi, ruladei de hremzli cu tocăniţă de carne, sarmalelor cu păsat la cuptor … poftă bună! Veţi găsi…ospitalitate…şi farmecul gazdei…şi delicioasele bucate tradiţionale…distracţie, dar şi relaxare…cântec şi dans moroşenesc.

 


Urmăriți-ne!

Copyright 2024 - Pensiunea Doina