Pensiunea DOINA

Pensiunea DOINA Maramures

Pensiunea Doina

Vizitatoriilor noştri, va invitam sa descoperiţi cazarea pe care o oferim în zona rurală, o zona surprinzătoare, cu aer curat, liniştea naturii şi sunetul calmant al râului. Veţi putea savura si va veţi putea cufunda in energia văii, a dealurilor cu privelisti vindecatoare, cu pomi, cu flori, cu livezi mereu roditoare. O libertate cuprinzatoare!

Pe lângă imersiunea vizuală și auditivă, bucatele noastre vă vor răsfăţă gusturile culinare. Oferta noastră de mancăruri tradiţionale este unica: ciulamaua delicioasă, cozonacul savuros, paharul de horincă şi pita neagră vă vor umple de energie.

In plus, veţi putea descoperi secretele cultuturii maramureşene cu  paşii dansului maramureşean si sculptorile in lemn care ilustreaza legende tradiţionale. 


Mâncare tradițională

Delicioasele mâncăruri tradiţionale maramureşene au fost apreciate şi de marele gastronom Radu Anton Roman, care a poposit la Doina şi tare greu s-a dezlipit de faimoasele ei plăcinte, balmosul ciobănesc la ciaun, de mămăliguţa în pături cu jumări şi brânză, de păstrăvul la grătar şi de fragii cu smântână.

Nu veţi uita gustul supei de ciuperci de pădure, supei de usturoi, ruladei de hremzli cu tocăniţă de carne, sarmalelor cu păsat la cuptor … poftă bună! Veţi găsi…ospitalitate…şi farmecul gazdei…şi delicioasele bucate tradiţionale…distracţie, dar şi relaxare…cântec şi dans moroşenesc.

 


Cazare

 

Căutaţi Maramureşul plăcut, simplu, discret… înnobilat de natura şi oamenii locului?…

Pensiunea Doina e mereu pregătită de oaspeţi, vă aşteaptă cu drag, într-un colţ de Maramureş nealterat, pe care o sa-l „gustaţi” firesc, pentru bucuria sufletului Dumneavoastră!

 


Copyright 2022 - Pensiunea Doina