Pensiunea DOINA

Pensiunea DOINA Maramures

Pensiunea Doina

 

Turistul curios va putea descoperi cazare într-o zonă rurală surprinzătoare…cu dealuri şi râu…şi flori şi linişte…şi grădină – livadă mereu roditoare…şi mult lemn…şi libertate!

Veţi putea afla secretele sculptorilor in lemn şi deprinde paşii dansului maramureşean.Bucatele noastre sunt unice: ciulamaua delicioasă, cozonacul savuros, paharul de horincă şi pita neagră vă vor umple de energie..


Mâncare tradițională

Delicioasele mâncăruri tradiţionale maramureşene au fost apreciate şi de marele gastronom Radu Anton Roman, care a poposit la Doina şi tare greu s-a dezlipit de faimoasele ei plăcinte, balmosul ciobănesc la ciaun, de mămăliguţa în pături cu jumări şi brânză, de păstrăvul la grătar şi de fragii cu smântână.

Nu veţi uita gustul supei de ciuperci de pădure, supei de usturoi, ruladei de hremzli cu tocăniţă de carne, sarmalelor cu păsat la cuptor … poftă bună! Veţi găsi…ospitalitate…şi farmecul gazdei…şi delicioasele bucate tradiţionale…distracţie, dar şi relaxare…cântec şi dans moroşenesc.

 


Cazare

 

Căutaţi Maramureşul plăcut, simplu, discret… înnobilat de natura şi oamenii locului?…

Pensiunea Doina e mereu pregătită de oaspeţi, vă aşteaptă cu drag, într-un colţ de Maramureş nealterat, pe care o sa-l „gustaţi” firesc, pentru bucuria sufletului Dumneavoastră!

 


Copyright 2022 - Pensiunea Doina